Menu

Thuis in 'n schôn stukske Brabant!

Kinderfeest met binnenspeeltuin of midgetgolf

Tijd voor een knalfuif

Ben je bijna jarig en op zoek naar dé plek om dit met je vriendjes en vriendinnetjes te vieren? Kom dan naar Het Genieten! Je kunt klauteren, kliederen, spetteren, roetsjen en swingen in maar liefst drie speeltuinen! En als het een dagje niet zo heel erg lekker weer is, is dat helemaal niet erg! Dan klauter, klim en spring je gewoon in de binnenspeeltuin! Of je daagt je vrienden uit voor een potje op de midgetgolfbaan. 

Natuurlijk krijg je van al dat spelen hartstikke honger, maar dat geeft niets. Smikkel van een lekker patatje en je kunt er weer helemaal tegenaan!  De ouders zitten lekker in het zonnetje op het terras of drinken een lekkere kop koffie in de Brasserie. 

Arrangement 1

€ 9,50 per kind
Je speelt een partijtje midgetgolf en speelt in de buiten- en waterspeeltuin. Er staan twee glazen ranja en chips voor je klaar. Je eet kinderfrietjes met een frikandel of een kroket. Een raketijsje is er als toetje en bij het naar huis gaan krijgt ieder kind een snoepzak mee en bovendien een verrassing!

Arrangement 2

€ 8,50 per kind
Je speelt een partijtje midgetgolf en speelt in de buiten- en waterspeeltuin. Er staan twee glazen ranja voor je klaar. Je eet kinderfrietjes met een frikandel of een kroket. Een raketijsje is er als toetje en bij het naar huis gaan krijgt ieder kind een verrassing!

Arrangement 3

€ 11,00 per kind 
Je speelt in de binnen-, buiten- en waterspeeltuin. Er staan twee glazen ranja en chips voor je klaar. Je eet kinderfrietjes met een frikandel of een kroket. Een raketijsje is er als toetje en bij het naar huis gaan krijgt ieder kind een snoepzak mee en bovendien een verrassing!

Arrangement 4

€ 10,00 per kind
Je speelt in de binnen-, buiten- en waterspeeltuin. Er staan twee glazen ranja voor je klaar. Je eet kinderfrietjes met een frikandel of een kroket. Een raketijsje is er als toetje en bij het naar huis gaan krijgt ieder kind een verrassing!


Voorwaarden:

  • Voor een kinderfeestje is er geen minimaal aantal kinderen verplicht
  • Afrekening na afloop per pin of contant
  • Eigen eten en/of drinken is niet toegestaan

School arrangementen

Kabouter arrangement

€ 3,00 per kind
Voor dit bedrag krijgen de kinderen een zakje chips, een bekertje ranja, een raketijsje en het gebruik van de buitenspeeltuin.

Paddenstoel arrangement

€ 5,00 per kind
2 bekertjes ranja per kind, zakje chips, een raketijsje en het gebruik van de binnen –en buitenspeeltuin.

Heksen arrangement

€ 5,00 per kind 
Voor de kinderen 2 bekertjes ranja, zakje chips, raketijsje, en een bakje frietjes met mayo en het gebruik van de buitenspeeltuin.

Feeën arrangement

€ 6,00 per kind
Voor de kinderen 2 bekertjes ranja, bakje friet met mayo en gebruik van de binnen -en buitenspeeltuin.

Elfjes arrangement

€ 8,00 per kind
Voor alle kinderen onbeperkt ranja (bij warm weer ook kannen water), frietjes met mayo en kroket of frikandel, binnen- en buitenspeeltuin, zakje chips en een raketijsje. (kinderen welke geen vlees mogen kunnen een kaassoufflé kiezen).

Reuzen arrangement

€ 9,00 per kind
De kinderen krijgen onbeperkt ranja (bij mooi weer ook kannen water) ze kunnen heel de dag spelen in de binnen –en buitenspeeltuin, krijgen daarna frietjes met mayo en een kroket of frikandel en ontvangen een zakje chips en een snoepzak. (kinderen welke geen vlees mogen kunnen een kaassoufflé kiezen).

** Begeleiding kunnen hetzelfde arrangement kiezen maar krijgen dan i.p.v. ranja 1 consumptiemunt voor de drank (niet geldig bij het Kabouterarrangement) . Bij het ”Elfjes en Reuzen” arrangement ontvangen ze 2 consumptiemunten.


Voorwaarden:

  • Het minimaal aantal personen bedraagt 20 kinderen
  • Afrekening na afloop per pin of contact
  • Eigen eten en/of drinken is niet toegestaan
  • Scholen dienen zelf een alternatief programma te hebben indien het slecht weer is op de betreffende dag
  • Bij hele grote groepen (> 100 personen) hebben wij een extra ruimte ter beschikking indien het slecht weer is