Menu

Thuis in 'n schôn stukske Brabant!

Kinderfeest met binnenspeeltuin of midgetgolf

Tijd voor een knalfuif

Ben je bijna jarig en op zoek naar dé plek om dit met je vriendjes en vriendinnetjes te vieren? Kom dan naar Het Genieten! Je kunt klauteren, kliederen, spetteren, roetsjen en swingen in maar liefst drie speeltuinen! En als het een dagje niet zo heel erg lekker weer is, is dat helemaal niet erg! Dan klauter, klim en spring je gewoon in de binnenspeeltuin! Of je daagt je vrienden uit voor een potje op de midgetgolfbaan. 

Natuurlijk krijg je van al dat spelen hartstikke honger, maar dat geeft niets. Smikkel van een lekker patatje en je kunt er weer helemaal tegenaan!  De ouders zitten lekker in het zonnetje op het terras of drinken een lekkere kop koffie in de Brasserie. 

Arrangement 1

€ 9,50 per kind
Je speelt een partijtje midgetgolf en speelt in de buiten- en waterspeeltuin. Er staan twee glazen ranja en chips voor je klaar. Je eet kinderfrietjes met een frikandel of een kroket. Een raketijsje is er als toetje en bij het naar huis gaan krijgt ieder kind een snoepzak mee en bovendien een verrassing!

Arrangement 2

€ 8,50 per kind
Je speelt een partijtje midgetgolf en speelt in de buiten- en waterspeeltuin. Er staan twee glazen ranja voor je klaar. Je eet kinderfrietjes met een frikandel of een kroket. Een raketijsje is er als toetje en bij het naar huis gaan krijgt ieder kind een verrassing!

Arrangement 3

€ 11,00 per kind 
Je speelt in de binnen-, buiten- en waterspeeltuin. Er staan twee glazen ranja en chips voor je klaar. Je eet kinderfrietjes met een frikandel of een kroket. Een raketijsje is er als toetje en bij het naar huis gaan krijgt ieder kind een snoepzak mee en bovendien een verrassing!

Arrangement 4

€ 10,00 per kind
Je speelt in de binnen-, buiten- en waterspeeltuin. Er staan twee glazen ranja voor je klaar. Je eet kinderfrietjes met een frikandel of een kroket. Een raketijsje is er als toetje en bij het naar huis gaan krijgt ieder kind een verrassing!


Voorwaarden:

  • Voor een kinderfeestje is er geen minimaal aantal kinderen verplicht
  • Afrekening na afloop per pin of contant
  • Eigen eten en/of drinken is niet toegestaan
  • Op zondag is het niet mogelijk een kinderfeestje te reserveren