Menu

Thuis in 'n schôn stukske Brabant!

Vacatures

Hee horecatopper,
Zullen wij je eens laten zien dat werken in de horeca echt heel leuk en goed geregeld kan zijn? Wat zeg je? Dat heb ik vaker gehoord? Ik snap heel goed wat je bedoeld en helaas hoor ik dat ook al een jaar of 25 (of meer), maar ....... Het Genieten in Kaatsheuvel is anders.
Wij laten zien dat hard werken, plezier, waardering en een fatsoenlijk inkomen hand in hand kunnen gaan. Sterker nog; afhankelijk van jouw wensen en drijfveren geven we graag verantwoording uit handen. Verantwoording bij ons is niet alleen "dit is wat we van jou verwachten", nee verantwoording betekent bij ons "Hee, hou je van (extra) uitdagingen? Wij hebben er genoeg.....
Buiten ontzettend leuke allround medewerkers bediening zoeken we ook naar toppers in de bediening die verantwoording durven te nemen. Als je bij ons verantwoording durft te nemen wordt dat ook beloond en gestimuleerd. Een verantwoording staat natuurlijk nooit los van een verwachting. Om jouw uitdaging vol goede moed aan te kunnen gaan heb je, buiten verwachtingen ook een mandaat nodig.
Meld je aan via brasserie@hetgenieten.nl en stuur mij waarom ik jou moet hebben!
Gastvrije groet,
Clemens Schalkwijk
vacature brasserie.jpg
Vacature bediening_2021-07-20_V2.jpg
Vacature zelfstandig werkend kok.jpg

Interesse?

Heb je interesse in een van deze vacatures?

Stuur dan je CV & motivatiebrief naar brasserie@hetgenieten.nl t.a.v. Clemens Schalkwijk

Medewerker Receptie gezocht

Nieuws